AB Uyum Komisyon Başkanı Ak Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj yayınladı.

Gülpınar Mesaajında:

Dünyayı etkisi altına almış olan coronavirüs illeti nedeniyle Ramazan Bayramında bile evlerimize kapanacağımız, sağlıklarını düşünerek büyüklerimizin ellerini öpmekten hatta yanlarına bile yaklaşmaktan kaçınacağımız bu mübarek günler vesilesiyle, sağlık ve huzur içinde daha nice bayramlara” diyerek öncelikle sağlık konusunda devlet büyüklerimizin uyarılarını dikkate almamız gerektiğini söyledi.
İnşallah güzel günler bizi bekliyor

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi; her ne kadar salgının yol açtığı sıkıntılar sebebiyle buruk bir bayram geçirecek olsak da, inşallah güzel günler bizi bekliyor” diyerek, yeni dalgalar hâlinde dünyayı etkisi altına alan salgının olumsuzluklarından, kaçınılmaz olarak Türkiye’nin de etkilendiğini söyledi.

Coronavirüs nedeniyle artan vaka, yoğun bakım ve vefat sayıları karşısında, millete olan sorumlulukları gereği, sınırlamalara gitmek mecburiyetinde kalındığı belirtilerek Devletimizin aldığı kurallara mutlaka uyulması gerektiğini belirtti.
Sıkıntılara rağmen bayramı hak ettik inşaallah

“13 Mayıs Perşembe günü mübarek Ramazan Bayramına kavuşacağız. Dünyayı etkisi altına almış olan coronavirüs illeti nedeniyle evlerimizden çıkmadığımız, sevdiklerimizden uzak kaldığımız, sadece telefonlarla seslerini duymakla yetindiğimiz bu mübarek ayda, bizi ayrı kılan farklılıklarımızı unuttuk, birlik-beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerektiğini çok daha iyi anladık. Dinimizin emrettiği gibi yapmamız gerekenleri yapmaya gayret ettik. Sıkıntılara rağmen Ramazan ayı oruc tutup, her akşam iftarı hak ettiğimiz gibi bayramı da hak ettik inşaallah. Allahu Teâlâ’ya sonsuz şükürler olsun. Hemşehrilerimizin, milletimizin, cümle İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi