Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Tüm Türkiye'nin hayat akışını değiştiren radikal kararlar alındığı şu günlerde güzel haberler gelmeye devam ediyor.  Şanlıurfa Merkez Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet kuş Koronavirüsle müdacele kapsamında bir aylık maaşını ‘Vefa Sosyal Destek Grubu'na bağışladığını duyurdu. 

Son olarak AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın Üç aylık maaşını devlete bağışladığı kampanyaya destekte bulunan Başkan Mehmet Kuş, sosyal medya hesabından kampanyaya desteğini açıkladı. Başkan Kuş, yaptığı paylaşımda; “AB Uyum Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar’ı bugün yapmış olduğu anlamlı bağışından dolayı tebrik ediyorum. Ben de Eyyübiye Belediye Başkanı olarak 1 aylık maaşımla Valiliğimiz bünyesinde oluşturulan ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’na katkıda bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kampanyaya Aile,Çalışma ve sosyal  hizmetler Bakan yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı, AK PARTİ Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan  devlete koronavirüsle mücadele kapsamında kampanyaya desteklerini açıkladı.

Editör: Haber Merkezi