Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Aktaş Şanlıurfa valiliğine ziyarette bulunudu.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada

"Ziyaret süresince Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş’a Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Sayın Erhan Gülveren, Özel Harekat Başkanı Sayın Selami Türker, Güvenlik Dairesi Başkanı Sayın Cüneyt Ünal, Terörle Mücadele Dairesi Başkanı Sayın Hasan Yiğit ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Sayın Reşat Demirel eşlik etti.

İlk olarak Şanlıurfa Valiliğini ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti.

Daha sonra Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, burada Diyarbakır Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Mustafa Başoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Yardımcısı Sayın Albay Mehmet Kasım Ermiş, İl Jandarma Komutanı Yardımcısı Sayın Albay Yüksel Çiçek tarafından karşılandı.

Son olarak Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Sayın Selçuk Doğuş’a ve İl Emniyet Müdür Yardımcılarına da teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Editör: Haber Merkezi