Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor hakkında açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Başkan Beyazgül yapmış olduğu açıklamada:

İstanbuldaki zât, otur oturduğun yerde. Şanlıurfa’nın tüm siyasi partilerden vekilleri mevcut, muhalefeti ve iktidarı iyi bilirler. Şanlıurfaspor için elin cebine gitmiyor, ancak lafa gelince maşallah.  Senin gibi siyasi edepten yoksun kimselerin peygamberler ve evliyalar şehri insanına hakaret etme hakkı yoktur. Ey ötelerdeki Şanlıurfa'yı ve halkını tanımayan insan, bu şehri sev. Sevginin nişanesi olarak Şanlıurfaspor için elin cebine gitsin.  Ben halkıma hizmet ediyorum ve Allah nasip ettikçe hizmet etmeye de devam edeceğim. Gayretim ve çabam halkım içindir. Şanlıurfa’nın yükselişine hiç kimse mani olamayacaktır. Siyasi terbiye ve nezaketten yoksun Mahmut Tanal, ben Şanlıurfa halkının seçtiği bir belediye başkanıyım. Dolayısıyla yaptığın hakaretler sadece şahsıma değil, tüm Şanlıurfa halkınadır. Şahsım ve hemşehrilerim adına yazdıklarını sana iade ediyorum. ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Şanlıurfaspor'un içine düştüğü durum ve SUŞKİ hakkında:

Şanlıurfaspor'a destek verseydiniz, gerekli adımları atsaydınız 50 yıllık çınarımız bu hale gelmezdi. Urfa'da yaptığınız bir hizmet yok. Gidicisiniz. Aksaklıklardan bahsetmemiz sanırım sizi panikletti. Korkunun ecele faydası yok. İnsan içine çıkacak yüzünüz olmayacak! Şanlıurfalı hemşerilerim, “Mü'min aynı delikten iki defa ısırılmaz” Hadis-i Şerifini zihninize kazıyın. Bize gelen şikayetlerden de anladığımız kadarıyla AKP, seçim öncesi ağzınıza bir parmak bal çalıyor, oyunuzu alıyor, sonra vaadini unutuyor. Bu gidişe artık 'dur' deyin! şeklinde açıklamlarda bulunmuştu.

Editör: Haber Merkezi