AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Ak Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı CHP'li Şerdil Dara Odabaşı'yı ziyaret etti.

Gülpınar'ın Nazik ziyareti nedeniyle teşekkür eden Odabaşı "AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mehmet Kasım Gülpınar'a nazik ziyareti için teşekkür ederim. Ziyareti vesiyle kendisini projelerimizle ilgili bilgilendirdim ve deneyimleri üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. dedi.

ŞERDİL DARA ODABAŞI KİMDİR?

Şerdil Dara Odabaşı 12 Kasım 1973'de Şanlıurfa'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. 2. ve 3. dönem Milletvekili ve Meclis İdari Saymanı Mahmut Odabaşı'ndan başlayarak, aralarında milletvekili ve belediye başkanlarının bulunduğu Odabaşı ailesinin dördüncü kuşak ferdi olarak, küçük yaştan itibaren siyasetin içinde yer aldı. Lise yıllarında 1989 yerel seçimleri sırasında Ankara'da SHP Emek Mahalle Temsilciliği'nde çalıştı.

1992 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yüksek öğrenimine başladı. Örgütlenmenin gücüne inanan Odabaşı, üniversitelerde parti gençlik kollarının kurulamadığı dönemde, sosyal demokrat gençliği örgütlemek amacı ile kurulan Sosyal Demokrat Üniversiteliler Platformu'nun İstanbul Üniversitesi Temsilciliği'ni ve Genel Başkanlığı görevini yürüttü.

26 yıldır Kadıköy'de yaşayan, Fenerbahçe Kongre üyeliği de bulunan Şerdil Dara Odabaşı, 1999 yılında kurduğu kendi hukuk bürosunda serbest avukat olarak çalışmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Haberurfa.com

Editör: Haber Merkezi