Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi yeniden yayınlanacak mı? sorusu bir süredir gündemi meşgul ediyor. Coronavirüs salgını sonrasında televizyon kanalları eski dizilerini bir bir ekrana getirmeye başlıyor.

Kurtlar Vadisi yeniden ekranda ki yerini alacak mı?

2003-2004 ve 2005 yıllarında ekranlara damga vuran, Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla yayın hayatına başlayan Türk aksiyon, mafya ve politik dizisi Kurrtlar Vadisi  toplam 4 sezon ve 97 bölüm olarak yayınlandı. 

Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Gürkan Uygun, Hande Kazanova, İpek Tenolcay, Emin Olcay, Osman Wöber, İstemi Betil, Atilla Olgaç, Serpil Tamur, Zafer Ergin, Kenan Çoban, Erhan Ufak, Tarık Ünlüoğlu, Selçuk Yöntem, Müge Ulusoy,Begüm Kütük, Oktay Kaynarca ve daha birçok ismin yer aldığı Kurtlar Vadisi’nin yeniden yayınlanması için sosyal medyada yoğun bir mesaj paylaşıldı.

Kurtlar Vadisi'nin final kararı almasının ardından izleyicilerden gelen olumlu tepkilere kulak veren Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) Kurtlar Vadisi Pusu ile yayın hayatına yeniden giriş yapmıştı. Dönemin Karanlık ve Türkiye üzerinde oynanan oyunları akıcı bir üsupla ele alan Kurtlar Vadisi Pusu da tıpkı Kurtlar Vadisi gibi izleyicilerden tam not almıştı. 

Hayranları dizinin yeniden başlamasını istiyor

Türk televizyon tarihinin efsane dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi geri döneceği konuşuluyordu. Yayınlandığı dönemde reyting listelerinde zirveyi bırakmayan Kurtlar Vadisi'nin Kurtlar Vadisi Kaos olarak Netflix'ten yayınlanacağı gündeme gelmişti. Fakat Pana Film bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıklamıştı. Pana Film son dönemde 15 Temmuz darbe girişimini konu alan Kurtlar Vadisi Vatan filmini izleyicilerle buluşturmuştu.

Editör: Haber Merkezi