KANAL 7'NİN MERHABA HAYAT PROGRAMINDA SOSYAL HAYATTA KADININ ROLÜ KONUŞULDU

AB Uyum Komisyonu Başkanı, Ak Parti MKYK üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar sabah saatlerinde Kanal 7'de Merhaba Hayat Programına konuk oldu.

Kadının toplumsal hayattaki yeri ve kadın erkek fırsat eşitliğinin konuşulduğu programda Gülpınar , Türkiye için dönüm noktasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dönemi olduğunu belirtti. Kasım Gülpınar Kadın cinayetleri çocuk gelin ve toplumsal farkındalığın dönüm noktasının bu dönem olduğunu, ve bu dönemde önemli adımların atıldığını ifade etti.

Erkek egemen Meclisimizde ve gelişmiş ülkelerde  kadına şiddet durumunun sıkıntı halinde olduğunu söyleyen Gülpınar kendi seçmen bölgesinde töre cinayetleri çocuk gelin durumunun günümüzde pek olası olmadığını önemli olan şeyin zihniyet değişimi olması zihniyet pekiştirmesinin önemli olduğunun altını çizdi.

  

BEYAZ TV'DE MKG BABASININ OĞLU KİTABI KONUŞULDU    

MKG Babasının Oğlu Kitabına binaen konuşan Gülpınar; Memleketimize verilmesi gerek değerler var. onları malesef öldükten sonra çok yadediyoruz önemsiyoruz. Keşke bütün bunları hayattayken de yapabilsek dedi. 

Editör: Haber Merkezi