Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Merkez ve Kırsal Mahalle ayrımı yapmadan ilçe sakinlerine hizmet sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Fen işleri ekipleri Çığıllı(Hatuni), Karapınar ve Yenidoğan kırsal mahallelerinde Kültür Evi çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Kilitli parke taşı ile döşemesi yapılan Kültür Evlerini daha kullanışlı hale getirilip halkın hizmetine sunması amaçlanıyor. 

Muhtarlar Belediye Başkanı Bayık'a teşekkür etti

Hilvan Belediyesinin çalışmaları dolayısıyla memnuniyetini bildiren Yenidoğan mahalle muhtarı Serhat Maç, “Allah Başkanımızı başımızdan razı olsun dedi. Her zaman bizi ziyarette bulunup sorun ve taleplerimizi dinler. Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallemizde yapılan stabilize yol yapım çalışmaları ile mahalle sakinlerimiz daha sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlayabiliyor. Yol yapım çalışmalarının ardından Kültür Evi ve Camimizin çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. Yapılan çevre düzenleme çalışmaları ile mahalle sakinlerimiz daha iyi şartlarda ibadetlerini yapabilecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Karapınar mahalle muhtarı İsa Akbalık, “‘Mahallemizde yapılan yol iyileştirme ve Kültür Evi çevre düzenleme çalışmalarından dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi