Şanlıurfa’nın Halfeti içesinde tekne turuna turistler, suda korkunç bir manzara ile karşılaştı. Cep telefonuyla manzarayı görüntüleyen turistler kıyıda cansız cesetle karşılaştı. İlk başta Cesedi, suya atılan bir plastik manken sanan turistler, korkunç gerçeği tekne yaklaşınca öğrendi.


Halfeti'de karışacak olaudan habersiz tek ne turu düzenleyen kafile Suyun üstünde insana benzeyen bir şey fark etti. ilk önce bunun suya atılmış bir plastik manken olduğunu düşündü. Teknenin yaklaşmasıyla sudaki cismin ceset olduğu anlaşıldı.

Üzerindeki ilk şoku atlatan kafile polis ve jandarmaya haber verdi. Olay yerine giden ekipler, sudaki cesedi çıkarıp morga kaldırdı. Yapılan incelemede cesedin 28 Eylül'de kaybolan Harran Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Ramazan Akgöz'e ait olduğu belirledi.


Ailesi kayıp başvurusunda bulunmuştu

Şanlıurfa merkezdeki bir yurtta kaldığı öğrenilen Ramazan Akgöz’ün 28 Ekim'de ortadan kaybolduğu ve ailesinin polise giderek kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri, Akgöz’ün nasıl öldüğünü bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.


Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen cenaze, Gaziantep’te defnedildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi