• DOLAR 32,33 %0.22
  • EURO 35,12 %-0.03
  • ALTIN 2.297,94 %0.90
  • BİST100 9.038 %2.63
  • BITCOIN 71.100 %0.42
  • ETHERIUM 3.583 %-0.55
19°

Suruç Haberleri

Suruç haberleri ve güncel Suruç gelişmeleri, Suruç ile ilgili tüm video, Suruç fotoğrafları ve Suruç haberleri Haber Urfa - Güncel ve Tarafsız Şanlıurfa Haberleri sitemizde


Şanlıurfa

Diğer ırklardan farklı olduğu gerekçesiyle geçen aylarda koruma altına alınan Suruç koyunu için tescil çalışması da başlatılıyor.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde uyuşturucu ticaretinden aranan şüpheli tutuklandı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yeğeninin düğününü basan bir kişi, etrafa silahla rastgele ateş açtı. Olayda 3 kişi yaraladı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, ekiplerinin müdahalesiyle daha fazla yayılmadan kontrol altına alındı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde iddiaya göre babası ve amcası tarafından ahırda zincirle bağlanarak işkence edilen çocuk, jandarma tarafından kurtarıldı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde otomobilin yol kenarında duran kamyonet ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 ağır 2 kişi yaralandı.

Şanlıurfa

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, DEDAŞ’ın okuma sayaçlarını elektrik direklerine taşımasını engellemek isteyenler ile polis arasında gerginlik çıktı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda, aralarında HDP ve DBP'nin yöneticilerinin de bulunduğu 25 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bir bankaya ait ATM’den para çeken vatandaşlar, yırtık ve mürekkep boyası kaplı banknotları görünce telefonla arayarak kaymakamdan...

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde cami avlusunda bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki yabancı uyruklu gencin katil zanlısı Nevşehir’de yakalandı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde cami avlusunda bıçaklanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.