• DOLAR 32,60 %0.37
  • EURO 34,80 %0.17
  • ALTIN 2.493,56 %0.37
  • BİST100 9.461 %-0.66
  • BITCOIN 64.350 %5.13
  • ETHERIUM 3.113 %4.7
21°

Ceylanpınar haberleri Haberleri

Ceylanpınar haberleri haberleri ve güncel Ceylanpınar haberleri gelişmeleri, Ceylanpınar haberleri ile ilgili tüm video, Ceylanpınar haberleri fotoğrafları ve Ceylanpınar haberleri haberleri Haber Urfa - Güncel ve Tarafsız Şanlıurfa Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde sınırı kaçak yollarla geçmeye çalışan yabancı uyruklu şahıs boğularak hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde freni boşalan kamyon park halindeki araçların arasına daldı. Araçları savurup aydınlatma direğini yerinden söken kamyon, fren görevi...

Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde arının soktuğu adam hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde toprağa gömülü vaziyette 40 kilogram plastik patlayıcı ele geçirildi.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 2 sağlık çalışanı hasta ve yakınları tarafından darp edildi. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan saldırıyı kınarken o anlar...

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde evden elektrik kablosu çalan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde üzerinde uyuşturucu ile yakalanan ambulans şoförü tutuklandı

Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sel felaketinin ikinci günü dereye düşerek kaybolan kız çocuğunun cansız bedeni bulundu.

Şanlıurfa

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir grup esnaf, sosyal medya üzerinde topladıkları malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) sosyal konut projesinde kura çekim işlemleri devam ediyor. Çekilen kura ile Celanpınar talihlileri belli oldu.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde elektrik arızasını gidermek için direğe tırmanan işçi, akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, başına "yorgun mermi" isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 10 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.