• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,19 %-0.01
  • ALTIN 2.239,92 %-0.16
  • BİST100 %
  • BITCOIN 63.575 %-7.17
  • ETHERIUM 3.340 %-7.65
11°

Şanlıurfa Haberleri

şanlıurfa haberleri ve güncel şanlıurfa gelişmeleri, şanlıurfa ile ilgili tüm video, şanlıurfa fotoğrafları ve şanlıurfa haberleri Haber Urfa - Güncel ve Tarafsız Şanlıurfa Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Şanlıurfa'da bir şahsın otomobilin bagaj kapağının üzerindeki tehlikeli yolculuğu kameraya yansıdı.

Şanlıurfa

Meteoroloji'den Şanlıurfa ve ilçelerine sağanak yağış uyarısı geldi.

Şanlıurfa

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Bilal Tekatlı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 30 Milyon Liralık reklam harcaması olduğunu tüm...

ASAYİŞ

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesindeki bir ekmek fabrikasında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü.

Şanlıurfa

Diğer ırklardan farklı olduğu gerekçesiyle geçen aylarda koruma altına alınan Suruç koyunu için tescil çalışması da başlatılıyor.

Şanlıurfa

Tarımın ve GAP'ın başkenti Şanlıurfa'da seracılık her geçen gün yaygınlaşıyor. Jeotermal seralarda yetiştirilen sıcağa ve soğuğa dayanıklı iç mekan süs...

Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde vuku bulan öğretmenlere hakaret eden adliye personeli gündemdeki yerini korurken Mehmet Kasım Gülpınar Öğretmenlere sahip çıktı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bir evden köpek ve bahçe eşyaları çalan hırsızlar, jandarma tarafından yakalandı.

Şanlıurfa

Özelleşme sürecinin başladığı 2013 yılımdan bu yana Dicle Elektrik’in Şanlıurfa için yaptığı toplam yatırımın 6,7 milyar TL’yi aştığı belirtildi.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'da terör örgütü PKK/PYD’nin şehir yapılanması operasyonunda, DEM Parti meclis üyesi adaylarının da aralarında olduğu 17 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'da yapılan uygulamalarda aranan 29 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik eş zamanlı düzenlenen "Kafes-48" operasyonunda gözaltına alınan 16 kişiden 9'u tutuklandı.