FETÖ SÜRECİ MATRUŞKA BEBEĞİ GİBİ

FETÖ ile ilgili yeni bir açıklamanız oldu. Yeni Bylock kullanıcılarının tespit edildiğini açıkladınız. Bu haberin niteliği nedir, daha önce tespit edilemeyip yeni tespit edilen nedir?

FETÖ süreci canlı bir süreç. Matruşka bebeği gibi düşünün. FETÖ sadece bir terör örgütü değil aynı zamanda bir istihbarat örgütüdür. ve bunu sökmek çok kolay değildir. BYylock da örgütün iletişim mekanizmasıdır. Daha önceden belirlenen insanların ifadeleri var, sınav soruşturmalarından elde edilen bilgiler var.  Burada görüyoruz ki kapağı daha yeni açılan bir çember var. Bylock'un ilk keşfedilme zamanı 3-4 yıl önce bizim şuandaki teknik kabiliyetlerimiz o döneme göre çok daha yüksek. O dönemde tespit edilemeyenler şu anda tespit edildi ve yeni bir alan bulundu. Vatandaşımız rahat olsun biz FETÖ konusunda içeride arıza bırakmayız.  ABD hala elebaşını tutuyor. Oranın finansal gücünü müdahale ediyor. Biz ABD'de bunların ne noktada olduğunu avcumuzun içi gibi biliyoruz. Biz biliyoruz da ABD bilmiyor mu? 

ADİL ÖKSÜZ'ÜN NEREDE OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Adil Öksüz'ün nerede olduğunu biliyor musunuz? Almanya'da deniliyor bunu teyit eder misiniz?

Adil Öksüz'ün nerede olduğunu biliyoruz. Ama bizde kalsın.

Nasıl PKK'ya, DHKP-C'ye biz izleme yapıyorsak aynısını FETÖ'ye de yapıyoruz. Ankesör ve büfe soruşturmalarında yüzde 40 etkin pişmanlık oldu.

KHK AÇIKLAMASI

15 Temmuz akşamını hep beraber hatırlayalım. Bugün Türkiye Cumhurbaşkanı yaşıyor, yaşamama ihtimali var mıydı? Allah'ın bir taktiri bugün yaşıyor. Burada Türkiye'nin üstünde büyük bir oyun oynandı. Türkiye çok büyük bir terör eylemi yaşamış. Devlet tedbir almasın mı? Devleti kaptırırsak yarın her şeyi kaptırırız.

PKK'NIN ARTIK KÖŞESİNDEN ÇIKABİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL

Bir boksör bir boksörü ringde köşeye sıkıştırmış. Üst üste hamleler yapıyor karşı tarafın  yapacağı bir şey kalmamış aynı şekilde PKK'nın köşesinden çıkabilmesi artık mümkün değil. Oradan soyunma odasına geçecek onu da alacağız. Oraya da kandil diyebiliriz.

Biz artık daha profesyonel bir yapıya geçtik. Manşetlerin atıldığı dönemde böyle değildik.  Cumhurbaşkanımızın önderliğinden savunma sanayinde önemli hamleler yapılıyor. 

CHP'YE PKK SORUSU

CHP'ye seslenmek istiyorum Doğu ve Güneydoğu'da var mısınız? HDP ve PKK'ya neden itiraz etmiyorsunuz?  Bir sorgulayın kendinizi. Orada siyaset yapma şansına AK Parti sahipse siz de olabilmelisiniz. . CHP'nin doğu ve güneydoğu'da olmayışı demokratik bir korkudur. Demokrasi sadece Ege'de yok. 

İLK KEZ BİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜ DEVLET YÖNETİYOR

Teslim olan teröristlerin ifadelerinden neler olduğunu anlatsam milletimizin midesi bulanır, kendisine gelemez. Tüm ahlaksızların üst üste bina edildiği bir terör örgütünden bahsediyoruz. İlk kez bir terör örgütünü bir devlet yönetiyor. ABD. 


Bu terör örgütünün ortaya koyduğu bu sürece ait Türkiye çok önemli tedbirler aldı. Bu konuda hakikaten bir Üniversite gibi çalıştık. Dağdaki teröristleri indirmek Şu anda 5300 ile ile görüşüyoruz, bunların hepsi Türkiye'de de değil teröristleri indirmek için için. İkna ile dağdan getirdiğimiz terörist sayısı 235.
 

Editör: Haber Merkezi