Türkiye'de artık yeni dönemde eğitimciler ve yöneticilerde oldukça köklü değişiklikler meydana geliyor. Eskiden neredeyse görmenin imkansız olduğu görüntüleri artık sık sık yaşamaya ve aynı zamanda görmeye başladık. Türkiye'de yaşanan bu köklü değişikliği gerçekten sevmeye başlarken bir haber Gümüşhane'nin Şiran ilçesinden geldi. Koltuğa yeni oturan Şiran kaymakamı Osman Oğuz Ekşi'nin denetimi sırasında şok bile olay yaşandı. Şiran ilçesindeki bir ilk ve ortaokulu ziyaret eden kaymakam okula girdiği an öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE KARTOPU OYNADI


Şiran kaymakamı koltuğuna yeni oturan Osman Oğuz Ekşi'nin denetimleri devam ediyor. Denetime gittiği okulda sabah saatlerinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya kalan Ekşi'nin çocuklarla keyifli dakikalar geçirmesi gözlerden kaçmadı. Denetim için protokol ile birlikte geldiği okulda öğrencilerle birlikte kartopu oynayan Kaymakam'ın sözleri ise herkesi heyecanlandırdı. Kar yağışına rağmen denetimlerine devam eden Şiran kaymakamına ve protokolünü zorlu günler bekliyor.

FOTOĞRAFLAR SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ


Oldukça önemli bir pozisyonda halk için çalışan kaymakamın görüntüleri sosyal medyaya yüklendi. Sosyal medyada oldukça büyük ilgi gören fotoğraflar kısa zamanda gündem haline geldi. Bütün yöneticilerin çocuklara bu denli eğlenceli dakikalar yaşatması eğitimde olumlu gelişmelerin yaşanması sağlayacak. Kaymakamın yaptığı açıklamada çocukların yüzündeki oluşan mutluluğun çok kıymetli olduğunu söyledi.
Editör: Haber Merkezi