Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pursaklar'dan ezan düşmanlarına sandıkta esaslı bir ders vermesini istiyorum. Taksim’de CHP bayrağıyla kimin paçavrası yan yana? HDP… Bu seçim onun için bir beka seçimidir. Onun için bunlara gereken dersi sandıklarda vermeliyiz.

Ezanımızı hor görenler.. Bayrağımızı yakanlar kiminle el ele? CHP ile el ele. Ankara’da Bay Mansur bunlarla beraber mi? Dörtlü çete. Hepsi beraber. Şimdi bunlara sizler hep beraber dersinizi orada verin.

Ülkemizde birileri ezanımızı ıslıklar da İsrail durur mu? Onlar da Mescidi Aksa’yı, Kubbetüs Sahra’yı postallarıyla kirletmeye cüret ettiler.

NETANYAHU'YA SERT CEVAP!

İsrail'in başındaki o soyguncu. Neden yargılanıyor Netanyahu ve karısı? Soygundan. Diyor ki, Türkiye'de diyor gazeteciler cezaevinde, oradan bize ders vermesin diyor.

Ey Netanyahu kendine gel kendine. Sen katilsin. Sen kadınları çocukları hücrelere mahkum eden bir zalimsin. Bizim oradaki kutsal mabedimize senin askerleri postallarıyla giriyor. Bizi tahrik etme. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Bunun hesabını uluslararası camiada hesabını soracağız. Bu millet ayakta olduğu sürece hiç bir kimse Kudüs mücadelemizi unutturamaz. 

Netanyahu'dan hadsiz Erdoğan çıkışı! Türkiye'den peş peşe sert tepki geldi.

''TALİMATI VERDİM''

Dışişleri Bakanıma talimatı verdim uluslararası görüşmeleri sürdürüyor. Sosyal medyada şahsımı hedef alıyorlar. Biz bu sosyal medya fedailerin muhatap alacak değiliz. Şeklinde konuştu .

Editör: Haber Merkezi