Karma dövüş sanatları uzmanı olan ve televizyonda yayınlanan maçlarında yaptığı oyunculuklar ile ünlü olan Conor McGregor hakkında ilginç bir olayı sizlere açıklamak istiyoruz. Birçok ünlünün lüks içerisinde yaşadığını biliyoruz ama aslında bilmediğiniz ve çok şaşıracağınız bir bilgiyi şimdi sizlerle paylaşacağız. Conor McGregor menajerinin açıklamalarına göre ünlü dövüşçü hayatındaki hiçbir şey için para harcamıyor. Açıklama yapan menajer sürdüğü arabalar, giydiği elbiseler ve yediği yemekler için para aldığını iddia ettiği patronu haberiyle ortalığı birbirine kattı. Birçok ünlünün bu şekilde dünyanın en zengin insanları arasına girdiğini zaten biliyorduk ama Conor'ın bu camiada olduğunu bilmiyorduk.

KAZANDIKLARINI KASASINA ATIYOR VE HİÇ ELLEMİYOR


Çıktığı her maçtan yüklü miktarda para alan Conor McGregor aynı zamanda sürekli olarak reklamlarda karşımıza çıkıyor. Milyon dolarlık serveti olan dövüşçü hayatındaki hiçbir şeye para vermediği gibi birde üstüne para alıyor. İleride maddi anlamda sülalesine yetecek parası olan McGregor hakkında çıkan bu haberlere karşı hiçbir açıklama yapmadı. Oldukça sert bir duruşu ve hareketleri olan sporcunun aslında böyle bir olmadığı çok mütevazı olduğu yine menajeri tarafından yapılan açıklamalar arasına girdi!

DÖVÜŞ ÖNCESİ RAKİPLERİNİ ANALİZ EDİYOR


Hem televizyonda hem de Yotube'da sık gördüğümüz kavga videolarında insanların hepsini nasıl sinir etmeyi başardığını merak ediyorduk. Merakımızı gidermek için yaptığımız araştırma sonucunda Haber Urfa ekibi olarak bambaşka bir detay bulduk. Kendisinin maçlara uzun zaman öncesinden başladığı ve rakiplerini analiz ettiğini öğrendik. Analize göre rakiple yapacağı maça gitmeden önce psikolojik baskıya yapmaya sosyal medyadan başlıyor ve sonra ise maç öncesinde bombayı patlıyor. Oldukça profesyonel bir dövüşçü olan Conor McGregor bu tür maç öncesi oyunlarıyla ünlü oldu ve markalardan gelen parayla beş kuruş harcamadan lüks içinde yaşıyor.
Editör: Haber Merkezi