Kadıköy Belediyesi başkanı Aykurt Nuhoğlu Yeditepe Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Belediyenin iletişiminin ne kadar kuvvetli olduğunu ve başarının bu şekilde geldiğini dile getiren başkan birçok konuda üniversite öğrencilerine bilgi verdi. Kadıköy Belediyesi’nin iletişim yöntemlerini anlatmak için üniversitenin 'Halkla İlişkiler ve Tanıtım' bölümüne konuk olan Nuhoğlu büyük bir salonda öğrencilerle bir araya geldi. Yeditepe Üniversitesi durumdan gayet memnun çünkü üniversite ile Kadıköy Belediyesi arasında bir anlaşma yapıldı.

KADIKÖY BELEDİYESİNDE STAJ VE SEÇMELİ DERS AVANTAJI!


Yeditepe Üniversitesi ile işbirliği yapan Kadıköy Belediyesi birçok konuda öğrencilerin yardımına koşuyor. Aykurt Nuhoğlu'nun etkinlikteki en etkileyici sözü öğrencilere söylediği 'iletişim en büyük gücü güvenilir olmak' sözü oldu. Öğrenciler Kadıköy Belediyesi'nde staj yapabiliyor ve aynı zamanda seçmeli ders olarak belediyeye gidebiliyor. Başkan Aykurt Nuhoğlu'nun İletişim Fakültesi'nde verdiği konferansta birebir iletişime dikkat çekerek en etkili yöntemin birebir iletişim olduğunu söyledi.

İLETİŞİM ARAÇLARINI SEFERBER EDİLİYOR


Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda yapılan etkinliğe yüzlerce öğrenci katıldı. Nuhoğlu iletişimi kuvvetlendirmek için sosyal medya, gazete, internet gazetesi ve ulusal medya gibi birçok imkanın kullanıldığını dile getirerek başarının sadece iletişimden geçtiğini vurguladı.

Aykurt Nuhoğlu 'iletişim' için üniversitelilerle bir araya geldi

Ayrıca Kadıköy Belediyesi sosyal medya hesapları Türkiye'de şuanda kamu hesapları kapsamında en çok etkileşimi olan hesaptır. Belediyenin iletişimi ne kadar iyi kullandığı buradan da anlaşılabiliyor. Kadıköy Belediyesi Başkanı Sayın Nuhoğlu'na iletişime dair verdiği bilgiler için teşekkür ediyoruz.
Editör: Haber Merkezi