Mehmet Ali Erbil 63 gün önce bir anda kendi evinin banyosunda düşmüş ve çok ciddi bir yaralanma geçirmişti. Maslak'ta özel bir hastaneye kaldırılan ünlü sunucu ve aynı zamanda oyuncu Mehmet Ali Erbil kaldırıldığı hastanede bir hastalık daha geçirdi. Uzun zamandır çektiği bir hastalık olan 'kaçış sendromu' tedavi gördüğü sırada tekrar başına geldi. Banyoda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil'in 16 yıllık hastalığı da tetiklendiği için oldukça büyük zorluklar yaşadı. Solunum cihazına bağlanarak yoğun bakıma alınan Erbil'in hayati tehlikesi sürüyordu. Müjdeli haber bugün geldi ve ünlü sunucunun solunum makinesinden ayrıldığı ve hayati tehlikeyi atlattığı söylendi.

İLK İSTEDİĞİ ŞEY SADECE KÖFTE OLDU


63 gün boyunca uyutulan ve aralıklar uyandırılan Mehmet Ali Erbil'in uyandıktan sonra önce köfte ve sonrasında ise mantı istediği yakınları tarafında televizyon programında söylendi. Milyonlarca seveni olan ve herkesi korkutan Erbil şuanda tamamen iyileşmeye aşamasına geçmiştir. Evinde düşmesi ve hemen akabinde 16 yıllık hastalığı olan 'kaçış sendromu' tekrarlanması sebebiyle zor günler geçiren Erbil çok yakında hastaneden çıkacak. Basın önünde bir açıklama yapılması bekleniyor.

MEHMET ALİ ERBİL TEKRAR EKRANLARA DÖNMEYEBİLİR


Ünlü sunucunun tekrar ekranlara dönmeyeceği günleri görebiliriz. 2 aydan uzun bir süredir yoğun bakımda olduğu için kendisine gelmesi zaman alabilir. Daha öncede İbrahim Tatlıses'in başına gelen olaya benzer olaylar yaşayan Erbil'in tekrar ekranlara dönmemesi gerekebilir. Sağlığını koruması için yapılacak bu hareketi bütün Türkiye saygı ile karşılayacaktır. Kendisine ve yanındaki herkes Mehmet Ali Erbil'in yüzünün gülmesi ve bir an önce hastaneden çıkması için dua ediyor.
Editör: Haber Merkezi