Meteoroloji yetkilileri hava durumu raporunu yayınladı. Rapora göre; denizlerde rüzgar genelde orta kuvvet ve altında esiyor. Yalnızca Orta Karadeniz ile Marmara’nın Karadeniz kıyılarında kuvvetli esmesi bekleniyor.

MARMARA

Marmara Bölgesinin geneli sağanak yağışlı. Bu yağışlar cumartesi gün de devam edecek. Pazar günü ise dar bir alanda etkili olacak.

EGE

Ege Bölgesinin kıyı kesimleri yağışlı. İç kesimlerde ise hava çok bulutlu. Kıyı kesimlerdeki yağışlar cumartesi günü bölge geneline yayılacak.

AKDENİZ

Akdeniz Bölgesinde de bulutlar yoğunlaşıyor. Batı kesimlerde sağanak yağış etkili. Sıcaklık Antalya’da 17, Mersin ve Adana’da 19 derece ölçülüyor.

İÇ ANADOLU 

İç Anadolu Bölgesinde sis etkili. Sıcaklık bölge genelinde 10-11 derecelerde ölçülüyor. Sivas dolaylarında 6 dereceye kadar düşüyor. Cumartesi günü bölgenin batısına yağış geliyor.

KARADENİZ

Karadeniz Bölgesinde hava parçalı ve çok bulutlu. Sıcaklık Bolu’da 12, Samsun’da 17 derece. Cumartesi ve Pazar günü Bolu dolaylarında yağmur bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Doğu Anadolu Bölgesinde hava parçalı ve az bulutlu, yer yer sisli. Sıcaklık bölge genelinde 4-5 derecelerde ölçülüyor. Cumartesi günü de gökyüzünün durumunun benzer şekilde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Güneydoğu Anadolu Bölgesi parçalı bulutlu. Sıcaklık 10-11 derecelerde salınıyor. Cumartesi günü de gökyüzü durumunu koruyor, Pazar günü ise bölge genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi