Altındağ ilçesinde bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen iftar programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emiyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve şube polisleri katıldı. Girişte törenle karşılanan Soylu, yemekhanede polislerle selamlaştı. 

''Bataklığı kurutmak için büyük bir mücadele ortaya koyuyor'' 

Bakan Soylu, iftar yemeğinin ardından yaptığı açıklamada, uyuşturcuyla mücadeleye ilişkin, "Bugün sabah güvenlik toplantısındaydık. Uyuşturucuyla öyle bir mücadele ortaya konuldu ki 15 Temmuz'da uyuşturucudan 35 bin kişi vardı cezaevinde, bugün 104 bin kişi var. Çocuklarımızı bu musibetten korumak için büyük bir mücadele ortaya koyan güvenlik güçlerimiz var, sizler varsınız. Bu dönemin özelliği şöyle bir farklı. Bu dönemde sadece suç ve suçluyla mücadele etmiyoruz. Bana göre Türk polis teşkilatının bu dönemini diğer dönemlerden ayırt edici özelliği, stratejisini, aklını, analizini, ortaya koyarak sadece sivrisineklerle uğraşmıyor, bataklığı kurutmak için büyük bir mücadele ortaya koyuyor" dedi.

02 Şubat 2024 - Cuma Hutbesi:"Rabbimiz, Müminleri Yalnız Bırakmaz" 02 Şubat 2024 - Cuma Hutbesi:"Rabbimiz, Müminleri Yalnız Bırakmaz"

Soylu, trafik, hırsızlık, aile içi şiddet gibi olayların 15 Temmuz öncesindeki rakamları ile günümüzdeki rakamlarını kıyaslayarak her alanda büyük bir başarı kaydedildiğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi