Edinilen bilgiye göre olay merkez Cemalpasa Mahallesinde meydanda geldi. Muhammed Haktan Çatalbaş,  öğretmen babası Mehmet Çatalbaş (59) ve annesi Fatma Çatalbaş(55) ile birlikte yaşıyordu. Baba Mehmet Çatalbaş mahallede bulunan camiye yatsı namazına gidince oğul ile annesi ile evde baş başa kaldı. Anne oğul arasında ne yaşandığı henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Ardından Muhammet Haktan Çatalbaş annesi Fatma Çatalbaş’ı elleriyle boğarak öldürdü. Ardından

Soğuk kanlı bir şekilde evden çıkıp Kadirli İlçe Emniyet müdürlüğüne giden katıl zanlısı genç "evde annemi öldürdüm" deyip teslim oldu.

Muhammet Haktan Çatalbaş’ın beyanı üzerine eve gelen polis ekipleri Fatma Çatalbaş’ı evin içinde yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu.

Sağlık ekipleri Fatma Çatalbaş’ı ambulans ile ilçede ki özel bir hastaneye götürdü. Ancak anne Fatma Çatalbaş"ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan ilk incelemede ellerinde boğuşma izi olduğu ve kurtulmak için çok çabaladığı tespit edilen Fatma Çatalbaş’ın cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Kadirli Ilçe Emniyet Müdürlüğünde gözaltına bulunan katil zanlısı gencin annesini neden öldürdüğüne dair sorgusu sürüyor. Olay ile ilgili tahkikat devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi