AB Uyum Komisyonu Başkanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında:

''Öğretmenlik mesleği sadece eğitim, öğretim sürecinde edinilen bilgileri sınıfta öğrencilere aktarmak değil, bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı geleceğe hazırlama mesleğidir.Öğrencilerine rol model olan öğretmenlerimiz öğrencilerinin kişiliğini, hayata ve insana bakış açısını da şekillendirmektedir.

Salgınla mücadele edilen bu zor dönemde bile elini taşın altına koyan her türlü iletişim kanalını kullanarak gönül bağını öğrencileriyle koparmayan öğretmenlerimizin özverileri, gayretleri, takdire şayandır.

Öğretmenler Günü vesilesiyle, geleceğimizin mimarı, fedakârlığın ve sevginin timsali öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz başta olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle, çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesi için ülkemizin dört bir yanında büyük gayret ve çaba sarf eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum'' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi