AB Uyum Komisyonu Başkanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili  Kasım Gülpınar Yeşil Yıldız Derneği'nin "Avrupa Uyum Sürecinde Bağımsız Türkiye Gençliği" söyleşisine Konuk olacak.

Her bireyin birer yıldız olduğuna inandığımız dünyada "Sen Bir Yıldız'sın, Hiçbir bağımlılık seni yörüngeden saptırmasın!"  slogalıyla bağımlılıkla mücadele eden dernek bu vizyonda ilerleyişini sürdürüyor.

Söyleşide Avrupa Birliğine Üyelik sürecinde gençlerimizin Bağımlılıklara karşı korunma yöntemleri hakkında konuşulması bekleniyor.

Yeşil Yıldız Derneği

Toplum sağlığı için çalışmayı ilke edinen “YEŞİL YILDIZ Bağımlılıklarla Mücadele Derneği” gönüllü çalışan, dernek genel merkezi Diyarbakır’da olan, siyasetten bağımsız, bağımlılıklarla mücadele etmeyi (önleyici eğitim çalışmaları ve rehabilitasyon çalışmaları) hedefleyen bir kadrodan oluşmaktadır.

Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği olarak biz; toplum sağlığı için çalışmayı ilke edinen, dernek genel merkezi Diyarbakır’da olan, siyasetten bağımsız, bağımlılıklarla mücadele etmeyi (önleyici eğitim çalışmaları ve rehabilitasyon çalışmaları) hedefleyen gönüllü kadrodan oluşmaktayız.

Din, ırk, dil, etnik köken ve cinsiyet farkı gözetmeden yegâne misyonumuz “Sen bir YILDIZ’sın, hiç bir bağımlılık seni yörüngenden kaydırmasın!” kaidesidir.

Sigara, alkol, uyuşturucu madde, kumar bağımlılığı ile mücadelede yurt içi (il ve ilçe temsilcisi) yurt dışında temsilcimiz olarak yoldaş olalım. Sesimiz hep birlikte daha gür çıksın! Bu kutsal mücadeleye katkınız olmazsa, kimse tek başına başaramaz.

Editör: Haber Merkezi