Türkiye'ye yaklaşık olarak 2 yıl önce gelen ve geldiği günden beri oldukça büyük başarılara imza atan Netflix yine bir başarıya imza attı. İlk defa Türk yapımı bir dizi dünyanın önde gelen video platformlarından olan Netflix'e eklendi. Sadece Türkiye'de değil bütün dünya ile aynı anda yayınlanmaya başlayan ve bilim-kurgu dizisi olan yerli yapım bugünden itibaren Netflix'te görüntülenmeye başlayacak. Netflix Türkiye ekibi aktif olarak sosyal medya paylaşımlarına başladı fakat halen dizinin bölümleri görünmedi. Bütün bölümlerin diğer yapımlar gibi aynı anda yayınlanması bekleniyor ki yerli dizinin sadece Türkiye'de değil bütün dünyada izlenme rekoru kırması bekleniyor.

ÇAĞATAY ULUSOY'UN DİZİSİNE ÜNLÜLER ÇIKARMA YAPTI


Geçtiğimiz hafta İstanbul'da büyük bir etkinlikle galası yapılan yerli yapım olan 'Hakan:Muhafız' dizisine ünlüler çıkarmaya yaptı. Daha önceki yapımlardan arkadaşları ve gerçek hayatta birçok arkadaşı galaya geldiler. İlk bölümün izlendiği galada yorumlar bir hayli heyecanlandırıcı oldu. İzlenme oranının yüksek olması dizinin yeni bölümlerinin tekrar çekilmesini sağlayacak ve aynı zamanda Çağatay Ulusoy ile birlikte birçok ünlü Türk oyuncuda bu yapımda yer aldığı için her şeyiyle yerli dizimiz artık bütün dünya tarafından izlenecek. Birçok Netflix dizisinin on yıllar önce yapılması ve halen devam ettiği düşünüldüğünde bu yapım İstanbul için bir tanıtım filmi niteliğindedir.

HAKAN:MUHAFIZ DİZİSİNE İSTANBUL EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR


Netflix Türkiye yapımlarında bir ilk olan 'Hakan:Muhafız' her geçen gün daha fazla insan tarafından izlenecek. Bütün dünyada milyonlarca üyesi olan Netflix sayesinde farklı medeniyetlere ev sahipliği yapan İstanbul şehrimiz bütün dünyaya tekrar tanıtılmış olacak. Turizme ve aynı zamanda ülkemize değer katacak bu dizinin tam anlamıyla yayınlanmasından sonra sizler için özel olarak bir haber daha hazırlayacağız. Yerli yapım orijinal Türk dizisi hakkındaki yorumlarınızı hemen alt taraftan diğer okuyucularımız ile paylaşabilirsiniz.
Editör: Haber Merkezi