Mitsubishi markası Türkiye'de özellikle ticari araç kategorisinde yer alan ve genelde off-road için kullanılan güçlü ve aynı zamanda ekonomik kamyonet modelleri ile tanınıyor. Bunun haricinde vatandaşların tercih ettiği modeller arasında sedan ve yine diğer kamyonet modelleri yer alıyor. Yeni tasarım Delica'nın görselleri ve bazı özellikleri meydana çıktı. Yeni yılın ilk çeyreğinde Tokyo otomobil fuarında tanıtılacak olan yeni model Delica'nın tasarımı alışılmış bir tasarım değildir. Hem off-road hem de minibüs ve aynı zamanda SUV benzeri bir tasarıma sahip olan araçta standart olarak 6 koltuk gelecek. Her sırada 2 koltuk olmak üzere toplamda 3 koltuk olacak.

KESKİN HATLARI GÜÇLÜ TASARIMINI ORTAYA ÇIKARIYOR


Japonya merkezli otomobil markası Mitsubishi, özellikle kendi Asya'da sık kullanılan bir markadır. Eğer sizde daha önce Mitsubishi kullandıysanız oldukça geniş olmanın yanında yakıt cimrisi olduğunu anlayabilirsiniz. Bu özelliğiyle Türkiye'de tercih edilen markanın yeni konsept aracının tam isminin Mitsubishi Delica 5 olduğu yetkililer tarafından duyuruldu. Aracın tasarımına baktığımızda çok ağır bir araç ile karşı karşıya olduğunu anlıyoruz. Bu yüzden yüksek motorlu seçenekleri satışa çıkacak. Gücünü elektrik destekli dizel motordan alacak olan Delica 5'in en ilgi çekici yanı keskin tasarımı sebebiyle ortaya çıkan ana hatlardır.



Japonya kaynaklı basın kuruluşlarından aldığımız bilgiye göre aracın off-road için özel bir paketi müşterilere sunulabilir. Standart modelde olması beklenmiyor ama aracın üzerine çadır kurmak veya eşya yüklemek için öze lbir bagaj sistemi getirilecek. Delica 5'in üstüne takılacak bu opsiyonun ön tarafına istenilirse destek amaçlı LED projektörler taktırılacak. Araç sadece minibüs yada SUV modeliyle değil, istenirse minivan olarak kullanılacak ve VİP bir minibüs şekline dönüşebilecek. Hemen üst tarafta bahsi geçen VİP modeline ilişin görseli görüntüleyebilirsiniz.
Editör: Haber Merkezi