Teknoloji firmaları arasında saygın bir konuma sahip olan Acer, ABD'de başlayan teknoloji fuarında bomba bir olaya imza attı. Dünyaca ünlü şirketlerin ürünlerin tanıttığı fuarda tanıtılan yeni oyuncu bilgisayarının çok kısa zaman içerisinde piyasaya girmesi bekleniyor. Üstelik yeni model bilgisayarın ismi ise tıpkı tasarımı gibi bir ilginç olmuş. Acer'in yeni oyuncu bilgisayarının adı 'Predator Triton 900' oldu. Ekran boyutu olarak 17.3 ekranın kullanıldığı bilgisayarın ekranı bir yelken gibi açılıyor. Yukarıda gördüğünüz resim bilgisayar Acer'in yeni oyuncu bilgisayarıdır.

MÜHENDİSLER AYLARCA GRAFİK ÜZERİNDE ÇALIŞTI


Acer'in 2018 yılının üçüncü çeyreğinde tanıttığı bir bilgisayar aslında yeni çıkan modelin kardeşi gibiydi. Bugün tanıtılan yeni oyuncu bilgisayarı 'Predator Triton 900' 2018 yılında tanıtılan 'Predator Triton 500' bilgisayarın gelişmiş bir şeklidir. Hem ekran boyutu olarak, hem donanım hem de grafik işlemcileri olarak bilgisayar gerçekten de bir oyuncu için yapılmış gibi görünüyor. Yeni tasarım sayesinde içeriye çok daha fazla hava girebiliyor ve haliyle bilgisayar çok daha verimli bir şekilde kullanıcısını mutlu edebiliyor. Üstelik 17.3 ekrana sahip olan dizüstü bilgisayarın tablet olarak kullanılabildiği de belirtiliyor.

TRİTON MODELLERİNİN KENDİNE HAS ÖZELLİKLERİ VAR


Predator Triton modelleri kendi arasında üçe ayrılıyor. 500, 700 ve 900 olarak 3 ayrı modelde inceleyeceğimiz Triton bilgisayar modellerinin hepsinde oyuncular düşünülmüş ama aynı zamanda yüksek donanım isteyen kişilerinde ciddiye alındığı söylemek gerekiyor. 500 serisi bilgisayarlar çok ağır yüklemeler yapmak istemeyen ve normal boyutlarda bir bilgisayar isteyenler için tasarlandı. ABD'de yapılan CES 2019 teknoloji fuarında tanıtılan yeni 900 serisi ise hem devasa boyutuyla, hemde yelken gibi açılan ekranıyla oyuncuların ilgisini çekecek gibi duruyor.
Editör: Haber Merkezi