Estetik denildiğinde akıllara ilk gelen 200’den fazla estetik ameliyat geçiren,estetik bağımlısı Pixee Fox, Botched Doctors programına konuk oldu. İngiltere'nin en gözde gazetelerinden olan Daily Mail’de yayınlanan dikkat çekici habere göre ;çizgi film karakterlerinin hayranı olan ve çizgi film karakterlerine benzemek için 200’den fazla kez bıçak altına yatan 28 yaşındaki Pixee Fox’un doktorları bile şaşkına çeviren son isteğine, doktorlardan büyük tepki alan Fox ”Hayır” cevabıyla hayal kırıklığına uğradı.

GÖZLERİNİN DAHA BÜYÜK GÖRÜNMESİ İÇİN YÜZÜNÜ KÜÇÜLTECEK


Hayalindeki çizgi film karakterine benzeyebilmek için göz bebeklerini değiştirip hatta  kaburgalarını bile aldıran Fox bu sefer  dünyanın en tehlikeli ameliyatlarından biri olan çene kemiği ameliyatı için  katıldığı programdaki dünyaca ünlü cerrahlardan Terry Dubrow ve Paul Nassif, Fox’un istediği yüz şekli için çene kemiğinin kırılıp tıraşlanması gerektiğini söyledi. Bu ameliyatın çok tehlikeli olduğunu söyleyip “Hayır” cevabını verdi.

PLASTİK CERRAHİSİ BAĞIMLISI OLDU


Cerrahlar, Fox'un beden algı bozukluğu olan bir plastik cerrahi bağımlısı olduğuna inandıkları için bu ameliyatı yapmayı reddetti. Dr. Terry Dubrow, "Geçen yıl Pixee'nin kaç operasyon geçirdiğine inanamıyorum. Tüm kariyerimde böyle bir şey görmedim" açıklamasında bulundu. Pixee Fox ise bu sözlere karşılık olarak, "Başardıklarımdan gurur duyuyorum, bence bu inanılmaz. Yeni bir yüzüm ve bedenim var" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi