Hafıza-i Beşer Nisyan ile maluldür. Hafızayı tazelemek adına “Batı Medeniyet” inin sözüm ona dünyaya getirdiği medeniyeti birlikte hatırlayalım.

Önce Arap baharıyla başlayan ve dikta yönetimlere karşı yapılan ayaklanma sonucu on binlerce mülteciyi denizde terk eden Batı insanlık sınavından geçememişti.

Ardından Suriye iç savaşı bu sefer gözümüzün önünde Yunanların mülteci botlarını patlatıp ölüme terk etmesi, Edirne sınırında göçmenlerin giysilerine kadar soyup Türkiye sınırına geri göndermesi bunun sonucunda onlarca mültecinin soğuktan donarak hayatını kaybetmesi insanlık adına sözüm ona ne derece medeni olduklarını tüm dünyaya gösterdi.

Sırbistan Macaristan sınırında göçmen sığınmacılara çelme takan sözde gazeteci hafızalardaki tazeliğini koruyor.

Bodrum İlçesinde teklerinin alabora olmasıyla cesedi kıyıya vuran Aylan Bebeğin o görüntüsü insanım diyen her yüreği kanattığı ve kanatmaya devam ettiği su götürmez bir gerçek.

İşte Batı Dini Müslüman olan, teni esmer olan bu insanların on yıllardır himaye altında sömürürken bu insanların belki de ilk yardım isteyişlerinde yüz üstü bıraktı.

********

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı bir noktada kendi güvenliğini bahane etmesi kimi çevrelerce ‘haklı sebep’ şeklinde düşünülebilir.

On binlerce “Mavi Gözlü açık tenli Hristiyan” Ukraynalının Polonya sınırına akın etmesiyle Avrupa Ülkeleri birer ikişer mülteci alacaklarını ilan ettiler. Söz konusu “Müslüman ve esmer tenli” olan insanlara yaptıklarını görünce Medeniyetin pek de anlattıkları gibi olmadığını görüyor insan. Tabi olanlara ne kadar “insani” denir? O da ayrı bir tezin konusu.

*******

Gazeteci’ nin tarafsız olması beklenir. Meslek icabı kabul edilebilir bir şeydir bu. Ancak söz konusu insani değerlere gelince tarafsızlıktan bahsedilemez.

Medeniyetin beşiği Avrupalı gazetecilerin Ukraynalı savaş zedelerden bahsederken Esmer ten- Mavi gözlü açık ten ayrımından bahsetmesi insanlık adına utanılacak durumlardandı.

Hakikat tekdir değişmez! Gün gibi ortada olan hakikat ise

Irkçılığı faşizmi dünyaya batının yaydırdığıdır!
 

Hristiyanlık adı altında Misyoner küreselciler dünya sömürgeciliğine dini bir kılıf uydurdular!

O gazeteci kisvesine bürünmüş insan kılıklı beşerleri  izleyince kendini üstün gören, dünya etrafında döndüğünü sanan, dünyayı yönettiklerini iddia eden, batı elitistlerinden, medya baronlarından bir kez daha nefret ettim!

Ukrayna’nın batı medyasında haber oluşu ile Irak, Suriye, Afganistan, Yemen, Libya’nın haber oluşu arasındaki farkı unutmayın!

Ne demişti Halkı Avrupa göbeğinde katledilen soykırım yapılan Müslüman Aliya İzzetbegoviç;

"Bunu hiç unutma evlat. Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır ve bugünkü refahı, devam edegelen sömürgeciliği; döktüğü kan, akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur.."