Gaziantep’te kaldırımda oturan bir kadın, 5-6 yaşlarındaki kız çocuğunun gözü önünde kocası olduğu tahmin edilen bir erkek tarafından tekme tokat darp edildiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Küçük kız ağlayarak annesinin darp edilmesini izlerken, yoldan geçen ve olayı gören biri kadın iki kişinin ise olaya tepkisiz kalması vicdanları sızlattı. Bir süre sonra ayağa kalkan kadın yaya olarak olay yerinden uzaklaşırken küçük kızı da ağlayarak annesinin peşinden gitti.
Olay anı ise bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonu kamerasına kaydedildi. olayın 15 gün öncesine ait olduğu öğrenildi.

GÖRÜNTÜLERİN SOSYAL MEDYADA YAYINLANMASININ ARDINDAN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI   

15 gün önce yaşandığı belirlenen olayın görüntülerinde kadını döverken görülen şahıs Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.

Zanlı ifadesinde dövdüğü kişinin eşi olduğunu ve evi terk ettiğini söyledi. Şahsın Darp ettiği eşinin İstanbul'da olduğu ve kadının da İstanbul'da ifadesinin alınacağı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

8 Şubat Mahallesi'nde çekilen ancak zamanı bilinmeyen olayda, 35-30 yaşlarındaki bir kadın kaldırımda oturduğu sırada eşi olduğu tahmin edilen bir erkeğin saldırısına uğruyor. Yoldan geçenlerin tepkisiz kaldığı, bir vatandaşın ise cep telefonu kamerasıyla görüntülediği olayda ikilinin yanına küçük bir kız çocuğu geliyor.

Öfkeli erkek, küçük kızın yanında kadını tekme- tokat dövüp "Gaziantep'ten bakalım nasıl çıkacaksın?" diye bağırıyor.

Saldırgan erkek, daha sonra küçük kızı elinden tutarak götürmek istiyor. Dayak yiyen kadın ise kaldırımdan yürümeye başlıyor. Bu sırada küçük kız, adamın elini bırakıp ağlayarak annesi olduğu düşünülen kadının peşinden koşuyor. Bir süre çocuğun arkasından 'Elif gel' diye bağırarak koşan ancak başarılı olamayan adam geri dönüyor. Kadın ve kız çocuğu birlikte yürüyerek uzaklaştığı görülüyor.

Editör: Haber Merkezi