Olay, Oğuzeli ilçesine bağlı kırsal Taşlı Mahallesi’nde sabah saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, aralarında arazi anlaşmazlığından dolayı husumet bulunan akraba iki aile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında silahlarını çıkaran akraba iki grup, birbirlerine kurşun yağdırdı. Silahlı kavgada vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Ömer Karakan (55) ile kardeşi Ahmet Karakan (58) hayatını kaybederken, kavganın karşı tarafı olan kuzenleri Mehmet Karakan (59) ve Osman Karakan ağır yaralandı.

Olayın yaşandığı köyde geniş güvenlik önlemi alındı
İki kardeşin ölümüyle sonuçlanan olay sonrası ihbar üzerine mahalleye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, köyün giriş ve çıkışlarını kapattı. Giriş ve çıkışları kapatılan köyde, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından geniş çaplı inceleme yapılarak delil toplandı.

İki kardeşin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı
Öte yandan kavgada hayatını kaybeden Ömer ile Ahmet Karakan kardeşlerin cenazeleri, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Uyuşturucu ticareti şüphelisi tutuklandı Uyuşturucu ticareti şüphelisi tutuklandı
Editör: Haber Merkezi